Terug naar het overzicht

Transittijden: Zo snel leveren wij uw producten

“Hoelang duurt het voordat mijn goederen op de plaats van bestemming zijn?”, die vraag krijgen wij regelmatig. Een simpele vraag, maar het antwoord hangt af van verschillende factoren. Denk aan de laadplaats, het soort goederen en natuurlijk ook de eindbestemming.

De tijd dat uw product onderweg is van het laden naar het lossen op de uiteindelijke plaats van bestemming, noemen wij de levertijd of transittijd. Wij zijn bij Mandersloot gespecialiseerd in het logistiek ontzorgen van onze klanten. Dit houdt in dat u met al uw logistieke vragen, opdrachten en uitdagingen bij ons terecht kunt. Met ons uitgebreide netwerk bieden wij wekelijks verschillende vertrekmogelijkheden aan met aantrekkelijk korte levertijden naar Centraal- en Oost-Europa. Een snelle en kwalitatief logistieke totaaloplossing waarbij u met slechts één partij samenwerkt in de hele logistieke keten van, naar en tussen de landen in de Benelux en Centraal-Europa te maken heeft.

 

Kwaliteitscontrole

Wij zeggen zelf: we do what we promise (we doen wat we beloven). Dat zeggen we niet alleen, maar dat proberen we ook uit te dragen in ons dagelijks werk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en we proberen dan ook iedere dag weer onze beloftes na te komen. Om ook daadwerkelijk de daad bij het woord te voegen, leggen wij de lat voor onszelf hoog. Zo doen we inmiddels voor een aantal van onze vaste partners zelf de kwaliteitscontrole. We houden dus zelf bij of de vrachten op tijd geleverd worden en onder welke condities. Wij betrekken de klant in deze controle, zodat de klant ziet dat wij daarin eerlijk te werk gaan. Op deze manier kan de klant haar zegen geven over het uiteindelijk behaalde resultaat. We doen wat we beloven.

 

Groupage transport

Vanuit ons hoofdkantoor in Scherpenzeel vertrekken bijna dagelijks groupage transporten richting onze hubs in Polen, Tsjechië en Hongarije. Daar wordt de lading overgeslagen om via ons fijnmazige netwerk verder te worden gedistribueerd binnen de eerdergenoemde landen zelf of verder naar de Baltische staten, Slowakije, Bulgarije of Roemenië. Groupage transport is het samenvoegen van verschillende kleine ladingen tot één grote lading. Hierdoor bieden we ook bedrijven met kleinere zendingen de kans om betrouwbaar, snel en voordelig hun lading te vervoeren. Door groupage kunnen we transport zo efficiënt mogelijk organiseren, wat bijdraagt aan kostenbesparing voor de klant en het beperken van de CO2-uitstoot. Bij Mandersloot hebben we van geconditioneerde groupage een specialisme gemaakt. Onze services worden ondersteund doordat wij verschillende hubs in Centraal-Europa opereren.

 

Dankzij ons uitgebreide wagenpark, fijnmazige netwerk en grote volume kunnen we bij Mandersloot ook voor groupage transport snelle transittijden realiseren. Voor transport naar Polen, transport Tsjechië en transport Hongarije, waar onze hubs zijn gevestigd, garanderen we 1 tot 2 dagen levertijd. Voor de andere landen die in het verlengde liggen, kunnen wij binnen 3 tot 4 dagen leveren. Doordat we centraal plannen en werken met lokale logistieke medewerkers, gaat er geen tijd verloren. Een belangrijk voordeel, zeker als het gaat om kwetsbare, geconditioneerde ladingen.
Hoelang een transport dus onderweg is vanuit de Benelux naar Centraal- en Oost-Europa, hangt dus af van de bestemming.
Wilt u meer weten over onze levertijden en ons vervoersaanbod? Neem dan contact met ons op