Transport van, naar en tussen de Benelux en Centraal-Europa

Bij Mandersloot profiteert u van transport op maat. Dit houdt in dat we meer leveren dan “gewoon” transport van A naar B. Wij ontzorgen u namelijk van A tot Z, ongeacht welk product u, waar dan ook in de Benelux en Centraal-Europa, wilt transporteren. Wij garanderen u een veilig, snel en efficiënt transport. En omdat wij specialist zijn in groupage transport kunnen wij dit zelfs binnen 36 uur tot op shopniveau voor u realiseren. Geïnteresseerd in een betrouwbare partner die weet wat transport op maat inhoudt en gewoon doet wat hij belooft? Neem dan nu contact op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Veilig transport van uw high value goederen

Wanneer u het transport van uw goederen aan iemand toevertrouwd is het de verantwoordelijkheid van die desbetreffende partij om een veilig transport te organiseren. Helemaal wanneer het om high value goederen gaat. Bij Mandersloot zijn wij ons als uw businesspartner bewust van die verantwoordelijkheid. Door een combinatie van een gecertificeerde vloot en gescreende chauffeurs kunnen wij u een veilig transport tot aan de levering op shopniveau van uw high value goederen garanderen. Transport met meerwaarde noemen wij dat.

High value goederen

Netwerk van lokale chauffeurs

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk van logistieke vestigingen opgebouwd in Nederland en Centraal-Europa. Hierdoor kunnen wij altijd met lokale chauffeurs rijden die de weg van, naar én in het desbetreffende land van transport kennen. Behalve dat dit ervaren chauffeurs zijn die de internationale taal van transport spreken, spreken zij tevens de taal van het land van bestemming. Met als resultaat minimale ruis op de radio en een zo efficiënt mogelijk transport.

Value Added Logistics (VAL) in de praktijk

Het ontzorgen van uw transport vraagt om meer dan alleen het vervoeren van uw goederen van A naar B. Als logistiek partner met ruim 50 jaar ervaring kunnen wij voor elk transport een totaaloplossing met meerwaarde bieden. Ontdek nu ons totaalpakket aan logistieke services, waaronder; warehousing, inpakken, ompakken en stickeren van uw goederen, waarmee wij u van A tot Z ontzorgen.

Services

Laten we eens kennismaken

Ook profiteren van onze logistieke dienstverlening? Neem dan gerust even contact op via onderstaande contactgegevens. Wij maken graag kennis om uw eisen, wensen en de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

info@mandersloot.eu 033 277 64 44

Klaar voor een samenwerking?

Offerte aanvragen