Terug naar het overzicht

Groupage diepvries naar Centraal-Europa: een koud kunstje

Bevroren producten zijn populair, want ze zijn zowel gezond als gemakelijk. Wij vertrekken wekelijks richting Centraal-Europa met groupage transporten op -20 graden celsius.

De nog steeds groeiende focus op zowel gezondheid als gemak maken bevroren producten een populaire keuze onder consumenten. Het gebruik van minder conserveermiddelen, gecombineerd met het behoud van voedingswaarde, maken bevroren producten een populaire keuze. De uitdaging bij het transport van bevroren producten is een constante temperatuur te handhaven tijdens alle logistieke activiteiten in de keten. Zowel tijdens de opslag als het transport van uw diepvriesproducten monitoren wij daarom voortdurend de temperatuur. Met onze moderne vloot en hoge kwaliteitsnormen zijn wij een betrouwbare partner voor diepvriestransporten.

Groupage diepvries

Wij laden wekelijks in de Benelux deelladingen met diepvries goederen. Wij laden de goederen uiterlijk donderdag en vertrekken elke donderdag vanuit Scherpenzeel met groupage transporten richting Polen, Tsjechië, Slowakije, maar ook naar Hongarije, Bulgarije en Roemenië. Wij lossen de diepvriesgoederen dan uiterlijk woensdag op de plaats van bestemming (in alle landen). Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook benaderen voor complete vrachten diepvries.

De vervoerstemperatuur voor diepvries goederen is -20 graden Celsius. De temperatuur in de trailer is continu -20 graden, gedurende het hele transport, zodat wij de kwaliteit en de juiste temperatuur kunnen waarborgen. Niet alle vervoerders kunnen die kwaliteit garanderen, mede doordat je diepvries niet goed kunt combineren met ander geconditioneerd transport. Wij hebben de volumes en de ervaring om dit wel te kunnen. Of het nu gaat om leveringen op winkel- of depotniveau.

Temperatuur gestuurde opslag

Voor een snel en efficiënt logistiek proces van diepvriesproducten zijn geoptimaliseerde routes en strategisch gepositioneerde magazijnen cruciaal. Mandersloot heeft temperatuur gestuurde crossdocking en warehousing faciliteiten op een strategische locatie in Nederland en door heel Centraal-Europa.

Value Added Logistics

Behalve geconditioneerde opslag voor uw bevroren producten bieden we ook aanvullende diensten in deze logistieke terminals. Zo kunnen wij de bevroren goederen hier voor u: sorteren, inpakken, ompakken, sealen, stickeren, labelen.

Meer weten of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.