Mandersloot Transport: Efficiënte, veilige en duurzame transportoplossingen

Bij Mandersloot Transport geloven we in het bieden van efficiënte, veilige en duurzame transportoplossingen. Met onze jarenlange ervaring en focus op innovatie, hebben we niet alleen twee sterren behaald van Lean and Green voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Maar ook zorgen we dat Mandersloot Transport gespecialiseerd is in het veilig en betrouwbaar vervoeren van goederen. Hierdoor zijn wij trotse bezitters van het TAPA FSR (Trucking Security Requirements), het TSR (Truck Security Requirements) certificaat en de IFS International Featured Standards) certificering.

Lean & Green

Als bedrijf hebben we onze processen geoptimaliseerd volgens de principes van Lean Management. Dit houdt in dat we continu streven naar het minimaliseren van verspilling en het maximaliseren van efficiency. Door deze ‘lean’ werkwijze kunnen we kostenbesparing realiseren, wat zich vertaalt in concurrerende tarieven voor onze klanten.
Naast ons lean-initiatief richten we ons sterk op duurzaamheid. We hebben actief gezocht naar mogelijkheden om onze carbon footprint te verkleinen, zonder concessies te doen aan de servicekwaliteit die je verwacht. Het resultaat is dat we nu twee Lean & Green sterren mogen dragen. Deze prestigieuze erkenning benadrukt onze inzet om bij te dragen aan een groenere toekomst, terwijl we tegelijkertijd hoogwaardige transportdiensten aanbieden.

IFS Certificering

Bij Mandersloot Transport werken we conform met de IFS (International Featured Standards) certificering. Deze certificering is gericht op het waarborgen van voedselveiligheid en kwaliteit in de logistieke keten.
De IFS-certificering speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de voedselkwaliteit en -veiligheid. Het geeft zowel onze klanten als leveranciers vertrouwen in ons vermogen om veilig met producten om te gaan. Met deze certificering kunnen we aantonen dat we aan strenge criteria voldoen, waardoor we risico’s minimaliseren en de kans op foutieve behandeling of besmetting van goederen verminderen.

TAPA TSR Certificering

Naast onze TAPA FSR certificering zijn wij ook in het bezit van het TSR-certificaat, oftewel Truck Security Requirements. Dit houdt in dat wij vaste routes rijden die zorgvuldig zijn gepland om efficiëntie en veiligheid te waarborgen. Met behulp van geavanceerde routeplanningssystemen kunnen wij de meest optimale wegen selecteren, rekening houdend met factoren zoals verkeersstromen en wegcondities. Dit vermindert niet alleen de kans op ongevallen, maar zorgt er ook voor dat jouw goederen op tijd en volgens planning arriveren.
Onze vrachtwagens worden continu gemonitord door middel van GPS-tracking, waardoor we real-time updates kunnen ontvangen over hun locatie en status. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op eventuele onvoorziene situaties of vertragingen, zodat we altijd controle hebben over het transportproces. Dankzij deze nauwkeurige monitoring kunnen wij je ook proactief informeren over de voortgang van jouw levering, zodat je altijd op de hoogte bent.

Laten we eens kennismaken

Ook profiteren van onze logistieke dienstverlening? Neem dan gerust even contact op via onderstaande contactgegevens. Wij maken graag kennis om uw eisen, wensen en de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

info@mandersloot.eu +31 (0) 33 277 64 44

Klaar voor een samenwerking?

Offerte aanvragen