Logistieke services op maat

Sommigen noemen het Value Added Logistics, anderen third party logistics. En wij? Wij doen gewoon wat we beloven: u ontzorgen bij het vervoeren van uw goederen van, naar tussen en binnen de landen in Nederland, België en Centraal-Europa. Om deze belofte na te komen zijn behalve het transport zelf, vaak ook logistieke services nodig. Deze services maken van ieder transport die wij bij Mandersloot voor u verzorgen een kwalitatieve totaaloplossing op maat, waardoor u slechts met één betrouwbare partner in de volledige logistieke keten te maken heeft. Neem nu contact op voor meer informatie over onze logistieke services of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Logistieke services voor onze productgroepen

Omdat wij een groupage vervoerder zijn profiteert u bij Mandersloot van snel, efficiënt en flexibel transport. Door een optimale combinatie van deelzendingen garanderen wij korte doorlooptijden tijdens de volledige distributie, met behoudt van kwaliteit tijdens alle logistieke processen. Uw goederen kunnen direct worden gedistribueerd of opgeslagen. In beide gevallen kunnen wij u volledig ontzorgen doordat wij op onze moderne logistieke centra en terminals voor vrachtafhandeling uw goederen kunnen:

  • Sorteren
  • Inpakken
  • Ompakken
  • Sealen
  • Stickeren
  • Labelen

 

Productgroepen

Retourlogistiek van, naar, tussen en binnen Centraal-Europa

Eigen logistieke platforms in Nederland, Tsjechië, Hongarije, Polen en Roemenië zorgen voor snel en efficiënt transport van, naar, tussen en binnen deze landen in Centraal-Europa. Met een netwerk van partners kunnen we bij zowel grote als, kleine opdrachten de retourlogistiek van verschillende soorten verpakkingen, zoals EURO pallets en CC / EC-trolleys voor u verzorgen. Plus de volledige administratieve afhandeling van deze stroom, inclusief saldi afstemming.

Logistiek ontzorgen

Laten we eens kennismaken

Ook profiteren van onze logistieke services op maat? Neem dan gerust even contact op via onderstaande contactgegevens. Wij maken graag kennis om uw eisen, wensen en alle mogelijkheden voor uw transport persoonlijk te bespreken.

info@mandersloot.eu 033 277 64 44

Klaar voor een samenwerking?

Offerte aanvragen