Wij zijn Mandersloot

Een familiebedrijf opgericht in 1964 centraal gelegen in Nederland; Scherpenzeel. Vanaf dat allereerste begin, toen wij nog een eenmanszaak waren, staat het waarmaken van dromen en ambities centraal. De droom van Wuf en Teuni Mandersloot was, om van Mandersloot een internationaal opererend expeditiebedrijf van naam te maken. Nu, ruim 50 jaar later staat het waarmaken van dromen nog steeds centraal bij de familie Mandersloot. Naast onze eigen ambities stellen wij dag in, dag uit alles in het werk om een bijdrage te leveren aan de ambities van onze opdrachtgevers en businesspartners. Hoe wij dat doen? Door de best denkbare logistieke dienstverlening te leveren, en simpelweg te doen wat we beloven.

Counters
0
auto’s
0
trailers
0
medewerkers
0
hubs

Wegwijs in de wereld van transport en logistieke dienstverlening

Met ruim 50 jaar kennis en ervaring als bagage in de transportsector kennen wij de weg in de wereld van logistieke dienstverlening als geen ander. Vanuit die expertise fungeren wij als businesspartner voor veel bedrijven als dé verbinding tussen hun business en de afzetmarkt in de Benelux of Centraal-Europa. In dat proces komt veel menselijk contact kijken. Dat persoonlijke contact met u als klant en businesspartner is essentieel voor een gestroomlijnd transport. Als internationaal opererend expeditiebedrijf minimaliseren wij eventuele ruis. Door op de logistieke hubs met lokale medewerkers te werken en het transport te laten verzorgen door chauffeurs uit het land van de bestemming. Zo is er optimale communicatie tussen zowel de locals op de hubs en onze chauffeurs, als tussen onze chauffeurs en de mensen op het afleveradres.

Onze diensten

Laten we eens kennismaken

Ook profiteren van onze logistieke dienstverlening? Neem dan gerust even contact op via onderstaande contactgegevens. Wij maken graag kennis om uw eisen, wensen en de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

info@mandersloot.eu 033 277 64 44

Klaar voor een samenwerking?

Offerte aanvragen