Transport van en naar Hongarije

Sinds 2013 heeft Mandersloot Transport een eigen vestiging in Hongarije. Vlakbij Boedapest ligt een crossdock-locatie van bijna 1.000 m2. Hier werken we met 15 mensen, verdeeld over kantoor en 10 verschillende voertuigen. Hongarije is een belangrijke hub voor het internationaal transport naar Bulgarije en Roemenië. Hier kunnen de chauffeurs worden afgelost op hun maximale rijtijden. Daarnaast heeft Hongarije een sterke groeiende economie, met een toenemende vraag naar internationale producten.

Retail in Hongarije

Hongarije kent een aantal grote retailorganisaties, zoals Aldi, Auchan, Bauhaus, Ikea, LIDL, Metro, Oázis, OBI, Penny, Praktiker en Spar. Al deze winkelketens worden door ons beleverd. Veel van deze bedrijven hebben ook vestigingen in andere landen die wij als Mandersloot ook beleveren. Onze opdrachtgevers kiezen voor bewust Mandersloot Transport vanwege ons fijnmazige netwerk en hoge kwaliteitsstandaard in logistieke dienstverlening. We komen altijd onze afspraken na. Doordat we zelf beschikken over gekoeld transport én gekoelde opslag, zijn onze klanten er zeker van dat versproducten ook vers hun winkels bereiken.

Organisatie van transport Hongarije

Als ervaren internationale logistieke dienstverlener weten we bij Mandersloot Transport dat het in het ene land anders werkt dat het andere. Om ervoor te zorgen dat we overal dezelfde kwaliteit bieden en altijd onze afspraken nakomen, werken we op elke locatie in Europa met een manager die de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Deze manager stuurt de medewerkers uit de regio aan. Op onze locatie in Boedapest werken we met mensen uit Hongarije, die de taal van onze klanten spreken en weten hoe het binnen de Hongaarse transport en logistiek werkt. Dat zorgt voor korte lijnen met onze opdrachtgevers en dienstverlening die soepel verloopt.

Groupage transport Hongarije

Bij groupage transport gaat het om het verzamelen en samenvoegen van verschillende opdrachten tot één transport. Deze transporten vanuit Nederland komen aan in Hongarije, waar we ze ompakken voor transport in het binnenland en naar Bulgarije en Roemenië. Op die manier hebben bedrijven de mogelijkheid om kleinere zendingen tegen lage kosten snel en betrouwbaar naar Hongarije en de omringende landen te verzenden. De consument vaart daar wel bij, want die krijgt in de supermarkt producten met verse kwaliteit.

IFS en FSR-certificering

Voor bijna al onze distributiecentra binnen Europa geldt dat ze IFS en FSR zijn gecertificeerd. De IFS-standaard garandeert de kwaliteit en veiligheid van de voedselketen voor retailers en groothandelaren. Sinds 2003 wordt deze standaard in Duitsland gehanteerd. De Franse en Italiaanse handel- en retailorganisaties zijn

later hierbij aangesloten. De IFS standaard is intussen een norm geworden in de markt, met verregaande eisen ten aanzien van de voedselveiligheid. FSR is de officiële TAPA-standaard voor de opslag van high value en high risk goederen. FSR staat voor Facility Security Requirements en omschrijft de processen en specificaties waar logistieke dienstverleners aan moeten voldoen om gecertificeerd te worden.

Laten we eens kennismaken

Ook profiteren van onze logistieke dienstverlening? Neem dan gerust even contact op via onderstaande contactgegevens. Wij maken graag kennis om uw eisen, wensen en de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

info@mandersloot.eu +31 (0) 33 277 64 44

Klaar voor een samenwerking?

Offerte aanvragen