Terug naar het overzicht

Ons uitgebreide netwerk van logistieke hubs

Mandersloot is een logistieke dienstverlener met vestigingen in Nederland, Polen, Tsjechië, Hongarije en Roemenië. Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerde transporten met voornamelijk bloemen en planten en groenten en fruit, en wij zijn sterk in groupage transport. Wij laden producten in Nederland, België en Duitsland en transporteren de geladen goederen vervolgens naar Centraal-Europa. Uiteraard naar de landen waar wij zelf gevestigd zijn, maar ook naar bijvoorbeeld Bulgarije en Slowakije. We vervoeren goederen grofweg tussen de – 20 graden Celsius en de + 16 graden Celsius.

Vanuit onze jarenlange expertise in de wereld van logistiek en transport, importeren en exporteren wij al uw goederen snel van, naar en tussen de landen in de Benelux en Centraal-Europa. Of het nou om grote projecten of een kleinschalig transport. Wij vervoeren volle vrachten, maar ook deelladingen. Van bevroren of gekoelde goederen tot vers producten en high value. Wij garanderen u een efficiënte distributie, zelfs tot op shopniveau. Deze belofte kunnen wij nakomen doordat wij een uitgebreid wagenpark en netwerk van logistieke hubs door heel Centraal-Europa hebben. Met behulp van dit netwerk zijn wij in staat om uw goederen op een optimale en snelle wijze te kunnen vervoeren.

 

Uitgebreid netwerk

Naast het hoofdkantoor in Nederland (Scherpenzeel) beschikken wij bij Mandersloot over een uitgebreid netwerk van logistieke hubs. Zo kunnen wij razendsnel schakelen en uw producten zelfs binnen 36 uur distribueren van, naar, tussen en binnen Nederland en onze andere Europese vestigingen. Op deze hubs werken mensen die de taal van de logistieke sector spreken en belangrijker nog: die van het vestigingsland en de chauffeurs die daar namens Mandersloot af en aan rijden. Zo zorgen wij voor optimale interactie en heldere communicatie met een gestroomlijnd transport als resultaat.

 

Centraal-Europa

Mandersloot Transport is een bedrijf dat van oudsher in Scherpenzeel gevestigd is. Inmiddels al meer dan 50 jaar. In de loop der jaren is het bedrijf flink gegroeid en zijn we uitgegroeid van een lokaal transportbedrijf naar een internationaal transportbedrijf met vestigingen in meerdere Centraal-Europese landen. Omdat wij vrijwel dagelijks naar Centraal-Europa rijden, kunnen we vrachten combineren, zodat uw producten snel en onder de juiste temperatuur op de plaats van bestemming komen.

 

Groupage transport

Om al die goederen dagelijks en op tijd bij onze klanten te krijgen werken we met verschillende vestigingen. “Allereerst brengen we de deelpartijen van de laadadressen in Nederland naar ons filiaal in Scherpenzeel. Hier verzamelen we de zendingen en herverdelen we die over de auto’s. Dit doen we om zo efficiënt mogelijk te werken. Vaak hebben we van meerdere laadadressen in Nederland en net over de grens in Duitsland met zendingen die uiteindelijk naar hetzelfde eindadres in Centraal-Europa moeten. Door deze zendingen te combineren kunnen we veel efficiënter te werk gaan”, vertelt transportmanager Mike van Stein. “Er worden ook vrachten met deelpartijen van één of meerdere laadadressen naar onze loodsen in Polen, Tsjechië, Hongarije en Roemenië gebracht om daar te hergroeperen voor distributie. Op die manier hoeven wij de goederen maar één keer te handelen en winnen wij zo kostbare tijd.”

Onze klanten zijn veeleisend en verwachten dan ook kwaliteit. Wij zeggen altijd: “We doen wat we beloven.” Dus we leveren de producten zoals afgesproken: op temperatuur en op tijd. Doordat we met verschillende hubs of vestigingen in verschillende landen werken, kunnen we de levertijden en afspraken ook daadwerkelijk nakomen.